Δείτε το site σε mobile version
Δείτε το site σε desktop version

MAX για το Παιδί για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά με κάθε αγορά χειροποίητης λαμπάδας, προσφέρουμε το 10% της αξίας της
στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και υποστηρίζουμε έμπρακτα
τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας

Το Πάσχα σημαίνει κόκκινα αυγά και λαμπάδες, σημαίνει όμως και μέρες αγάπης και προσφοράς. Τα MAX STORES με το πρόγραμμα «ΜΑΧ για το Παιδί» γιορτάζουμε το Πάσχα στηρίζοντας την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοηθώντας έμπρακτα τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε χειροποίητης πασχαλινής λαμπάδας τα MAX STORES προσφέρουμε το 10% της αξίας της στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για 2η συνεχόμενη χρονιά. Στόχος της ενέργειας είναι η κάλυψη βασικών αναγκών και ο ανεφοδιασμός φορέων που υποστηρίζουν παιδιά και οικογένειες μέσω του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» που υλοποιεί το «Μαζί για το Παιδί».

Λαμπάδες σε πανέμορφα σχέδια, περιμένουν νονούς και νονές να επιλεγούν για τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια χαρίζοντας τους ένα δώρο αγάπης και παράλληλα, ένα μάθημα σεβασμού και προσφοράς. Όλες οι λαμπάδες «MAX για το Παιδί» φέρουν το λογότυπο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Λίγα Λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί:
Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση και το έργο της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mazigiatopaidi.gr

Τις λαμπάδες «MAX για το παιδί» μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα φυσικά καταστήματα MAX STORES, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.maxstores.gr

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση!